Ontdek de getuigenissen van onze klanten Lees meer over dit nieuws!

News

Laten we verbonden blijven!

07.08.2018

Zelfstandigen en KMO’s – boekhouder, software of toepassing, wat te kiezen? (deel 1)

Zelfstandigen en KMO’s – boekhouder, software of toepassing, wat te kiezen? (deel 1)

Zelfstandigen en KMO’s – boekhouder, software of toepassing, wat te kiezen? (deel 1)

Afkeer voor administratie, ingewikkelde wettelijke verplichtingen … bij heel wat zelfstandige ondernemers en kmo’s is het boekhoudbeheer nog te vaak een bron van zorgen. Anno 2018 biedt de boekhouding nochtans een ware schat aan informatie, waaruit vaak niet wordt geput voor de verdere ontwikkeling van de onderneming. Er bestaan eenvoudige, handige en flexibele boekhoudoplossingen die een goede bondgenoot kunnen zijn bij het beheer van een bedrijf. Maar wat kiest u het best om een efficiënte boekhouding te voeren en die ook te benutten?

Toepassing voor een vlottere samenwerking met uw boekhoudkantoor dankzij WinBooks Connect

Het principe is eenvoudig: op een online platform wisselt u op regelmatige basis alle boekhoudkundige en juridische documenten van uw bedrijf uit met uw boekhoudkantoor.  Uw boekhouder doet de rest. De voordelen van dit platform? U kunt heel eenvoudig uw boekhouding organiseren, de belangrijkste boekhoudkundige documenten bundelen  en de kerncijfers van uw onderneming via het dashboard raadplegen.

Een volledige boekhoudkundige planning: wie doet wat en wanneer?

Naast het beheer van de boekhoudkundige taken, krijgt u een overzicht van welke documenten u wanneer moet bezorgen. U wordt begeleid en gestuurd. Opdrachten en taken worden samen met uw boekhouder toegevoegd aan een kalender die u via het online platform kunt raadplegen. Bovendien beschikt u over een overzicht van alle wettelijke termijnen. Geen paniek meer over belangrijke data!

Een specifiek communicatieportaal voor een gestructureerd contact met uw boekhouder

Via deze toepassing kunt u op ieder ogenblik met uw boekhouder communiceren. Er ontbreekt een document of factuur? Uw boekhouder kan u snel verwittigen.

Meer dan uitwisseling en opslag: de boekhouding wordt uw zakelijke bondgenoot

Wat een noodzakelijk kwaad en een juridische rompslomp leek, blijkt nu zijn nut te hebben. De verzamelde boekhoudkundige informatie wordt weergegeven in financiële dashboards. U beschikt over een algemeen overzicht van de indicatoren voor groei of achteruitgang met betrekking tot uw bedrijf en de balanscijfers hebben geen geheimen meer voor u. U krijgt een regelmatige update over uw situatie en kunt in enkele kliks uw boekhouding analyseren.

En waarom zou u van uw wettelijke boekhoudkundige verplichtingen geen troef en hulpmiddel maken voor de verdere ontwikkeling van uw onderneming? In ons volgende artikel ontdekt u een andere efficiënte en flexibele oplossing voor de organisatie van uw boekhouding.

Wilt u meer weten over boekhoudtools voor kmo’s? Verdiep u dan snel in het aanbod van WinBooks! WinBooks past zich aan uw behoeften aan. Neem direct contact met ons op voor advies op maat.