Ontdek de getuigenissen van onze klanten Lees meer over dit nieuws!

News

Laten we verbonden blijven!

17.12.2019

WinBooks treedt toe tot Exact Groep

WinBooks treedt toe tot Exact Groep

WinBooks maakt vanaf nu onderdeel uit van Exact. Gezamenlijk vormen WinBooks en Exact de grootste leverancier van administratieve software in heel België. WinBooks blijft autonoom opereren binnen de Exact Groep. De manier van verkoop, ondersteuning en ontwikkeling van de software blijven ongewijzigd.

Waarom neemt Exact WinBooks over?

Met de overname versterkt Exact het marktbereik aanzienlijk in Brussel en Wallonië, waar WinBooks een leidende marktpositie heeft. Met meer dan 500.000 bedrijven die vertrouwen op zijn software is Exact een belangrijke speler in de Benelux. Op de Belgische markt is Exact vooral actief in het noorden van het land actief met ruim 66.000 bedrijven en 1.100 accountants en boekhouders die werken met de software van Exact. WinBooks en Exact zijn door de krachtenbundeling de onbetwiste nummer 1 op de Belgische markt.

Huidige verdelerkanaal blijft

Exact erkent de waarde van verdelers als groei-accelerator en heeft zelf een groot dealernetwerk in Nederland en België. WinBooks blijft verkrijgbaar via het huidige kanaal van verdelers. Zij verkopen en implementeren de software en verzorgen de ondersteuning. Daarnaast krijgen verdelers de mogelijkheid om producten van Exact in hun portfolio op te nemen.

Zelfstandig opereren

WinBooks, zijn verdelernetwerk en alle producten, vormen een afzonderlijke entiteit binnen Exact Groep. De dagelijkse leiding van WinBooks blijft in handen van Pierre Borremans en Jean-François Cuylits. Voor medewerkers verandert er niets. Ze blijven werken vanuit de vestigingen in Mortsel of Louvain-La-Neuve.

Wat verandert er voor klanten?

Voor klanten van WinBooks verandert er niets. Hun verdelers blijven de contactpersonen voor vragen over de software.

Wat verandert er voor verdelers?

Voor verdelers verandert er niets in de wijze waarop ze WinBooks verkopen en ondersteunen. Wel krijgen verdelers de mogelijkheid om Exact-producten aan hun aanbod toe te voegen.

Als u meer informatie over het onderwerp wilt, lees dan ons artikel: WinBooks an Exact Company – Vragen en antwoorden