Ontdek de getuigenissen van onze klanten Lees meer over dit nieuws!

WinBooks gratis voor het onderwijs en voor de stagiair(e)s

Bent u docent of stagiair(e) bij het IAB, het BIBF of het IBR?

Bent u docent of stagiair(e) bij het IAB, het BIBF of het IBR?

WinBooks gratis voor het onderwijs en voor de stagiair(e)s

Bent u docent Boekhouden? 

WinBooks biedt u haar ganse gamma gratis aan 

Biedt uw instelling cursussen Boekhouden of Beheer aan? Contacteer ons op het nummer +32 10 45 12 44 of stuur een mail naar sales@winbooks.be om van onze software te kunnen genieten (boekhouding, commercieel beheer, digitale tools) voor het onderwijs in dit gebied.

Bent u stagiair(e) bij het IAB, het BIBF, of het IBR? WinBooks wilt u hierbij helpen en biedt u gratis de fiduciaire versie van haar boekhoudsoftware, evenals de updates. 

WinBooks stelt u de fiduciaire versie van haar boekhoudoplossing volledig gratis ter beschikking. U ontvangt de algemene boekhouding van WinBooks en u betaalt de updates pas vanaf het einde van de maand april dat daarop volgt. 

Mocht u echter nadien van mening veranderen, dan kunt het contract van de updates opzeggen door ons 3 maanden vóór de vervaldag van de eerste betaling hiervan op de hoogte te brengen. 

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is geldig vanaf de toekenning van de stage door het IAB, het BIBF of het IBR en eindigt uiterlijk op het einde van het trimester dat volgt na het einde van de stage.¬†
  • Deze aanbieding is enkel van toepassing op de fiduciaire versie van de algemene boekhouding van WinBooks.
  • Het updatecontract moet worden gedateerd en ondertekend.
  • Dit aanbod is niet van toepassing op de andere modules. Deze zijn betalend, evenals hun updates.
  • De licentie is nominatief en de stagiair(e) verbindt zich ertoe om het te gebruiken in kader van zijn persoonlijke professionele activiteiten en deze licentie niet bij zijn/haar klanten te installeren.

Om van ons aanbod te kunnen genieten, gelieve een mail naar sales@winbooks.be te sturen.