Ontdek de getuigenissen van onze klanten Lees meer over dit nieuws!

News

Laten we verbonden blijven!

09.07.2019

Wie zit er aan de knoppen van uw boekhoud- en beheersoftware?

Wie zit er aan de knoppen van uw boekhoud- en beheersoftware?

Jennifer Crèvecoeur - Support and Quality Control

?Hoe lang werk jij al voor WinBooks? En als wat?

Ik vierde net mijn tiende verjaardag bij WinBooks. Ik begon hier als stagiaire tijdens mijn studies. Daarna werd ik aangeworven voor het team Support and Quality Control. Eerst voor de WinBooks-producten, later voor Virtual Invoice. Dat was onze eerste digitale tool om papieren facturen te digitaliseren en in te lezen.

?Waarvoor staat WinBooks vandaag volgens jou?

WinBooks is in tien jaar tijd fors veranderd. Er werken nu haast dubbel zoveel mensen voor Support & Quality. En die uitbreiding geldt ook voor de kantoorruimte en het gamma waarover we waken. Toen ik hier begon, startten we met het gebruik van de cloud. Daarop volgde de digitalisering. Dat betekende een revolutie voor WinBooks. Maar ondanks al die wijzigingen is de sfeer heel familiaal gebleven.

?Wat doe je momenteel bij WinBooks?

Mijn huidige project? Ervoor zorgen dat onze klanten zo tevreden mogelijk zijn over de producten in ons gamma. Daarvoor testen we de producten uitgebreid om er vooraf zo veel mogelijk bugs uit te halen. Daarna beantwoorden we de vragen van onze verdelers over het gebruik en de installatie van onze producten.

?Wat betekent het voor jou om voor WinBooks te werken?

Een gezellige sfeer onder de collega’s, een aangename werkomgeving en heel afwisselend en boeiend werk.