Ontdek de getuigenissen van onze klanten Lees meer over dit nieuws!

MCH

Onze WinBooks verdelers

Adres
Rue de Koninck 33, Molenbeek-Saint-Jean, Bruxelles, België

Telefoonnummer
+32 2 412 02 20

MCH

MCH is een Brusselse KMO die zich sinds 1993 specialiseert in het uittekenen, beheren en implementeren van complete IT-oplossingen voor haar klanten; van bekabeling tot gepersonaliseerde opleidingen. Wij richten ons specifiek op KMO’s van 2 tot 75 personen, waarvoor wij (totaal)oplossingen op maat aanbieden.

Sinds de oprichting van het bedrijf, ligt het accent bij MCH op een vertrouwensrelatie die de verbinding maakt tussen onze leveranciers en onze klanten. Dit vertrouwen is gebaseerd op de kwaliteit van de geleverde service, oplossingen op maat voor KMO’s en het dynamisme van het team van technici, commerciĂ«le medewerkers en programmeurs. Hierdoor wordt de goede werking op alle niveaus van ons bedrijf gegarandeerd, en bij uitbreiding ook de goede werking van uw KMO. Door een samenwerking met MCH aan te gaan, verbindt u zich tot een professionele relatie waarbij kwaliteit, uitmuntendheid en dialoog voorop staan. Hierbij verliezen wij nooit de gemoedelijkheid uit het oog, waarbij elke klant voor ons uniek is met eigen behoeftes en oplossingen.

In 2003 werd onze divisie MCH SERVICES opgericht; deze houdt zich specifiek bezig met onze oplossingen voor boekhoudkundig en commercieel beheer. Wij zijn exclusieve ‘reseller’ van de producten uit het gamma WINBOOKS en, in dit kader, zijn wij fier op ons GOLD statuut. Dit statuut garandeert o.a. dat ons experten team gecertifieerd is voor het volledige productengamma WINBOOKS.

Ons team van een 25-tal medewerkers, staat ons toe een globale oplossing voor te stellen, zonder met onderaannemers te (moeten) werken. Wij beheren uw IT door aanspraak te maken op alle facetten van ons vak: van de structurele bekabeling via fiber of netwerkkabel, over de installatie en onderhoud van servers, printers, copiers, all-in-one printers alsook alle verbruiksartikelen, toner, inktpatronen, tot een “online” of cloud oplossing volledig op uw maat.

Wij werken continu aan de optimalisatie van de kwaliteit van onze aangeboden diensten en onze blijk van professionalisme Ă©n hopen u hiervan te kunnen overtuigen door onze diensten bij u te bewijzen.