Ontdek de getuigenissen van onze klanten Lees meer over dit nieuws!

News

Laten we verbonden blijven!

13.04.2016

TESTIMONIAL – Eleonore Boels van EB Tax Consulting voor WINBOOKS ON WEB

TESTIMONIAL – Eleonore Boels van EB Tax Consulting voor WINBOOKS ON WEB

TESTIMONIAL – Eleonore Boels van EB Tax Consulting voor WINBOOKS ON WEB

WINBOOKS ON WEB STELT DE TROEVEN VAN CLOUDCOMPUTING TEN DIENSTE VAN EEN EFFICIĂ‹NT BEHEER VAN BOEKHOUDING EN DIGITALE DOCUMENTEN, EN VAN HET COMMERCIĂ‹LE BEHEER. OMDAT HET EEN VOLLEDIGE OMWERKING IS VAN DE KLASSIEKE VERSIE, BIEDT WINBOOKS ON WEB ALLE FUNCTIONALITEITEN VAN UW SOFTWARE MET ALS MEERWAARDE DE PERMANENTE TOEGANKELIJKHEID VANOP OM HET EVEN WELKE PLAATS.

EB TAX Consulting is een jonge fiduciaire. Zaakvoerder éléonore Boels was meer dan 17 jaar aan de slag voor grote Brusselse fiduciaires. In 2014 besliste ze om het met EB TAX Consulting alleen te wagen. Vandaag werkt het team van de fiduciaire voor zelfstandigen en kmo’s in Henegouwen en Waals-Brabant, en behandelen ze bijna 200 dossiers. Ze stellen hun klanten stapsgewijs voor om over te schakelen naar WinBooks on Web.

WAT DEED U BESLISSEN OM MET WINBOOKS ON WEB TE WERKEN?
Daar zijn drie grote redenen voor. Op Ă©Ă©n staat de gebruiksvriendelijkheid. Dan volgt de toegankelijkheid: dankzij de cloud werken we niet alleen op kantoor, maar ook thuis zonder dat we het programma op verschillende computers moeten installeren. En het laatste pluspunt: de klant heeft met zijn gebruikersnaam en wachtwoord ook zelf toegang tot zijn dossier.

VERLIEP DE OPSTART VAN WINBOOKS ON WEB GEMAKKELIJK?
De opstart verliep redelijk vlot. Er blijven altijd nog wel enkele verbeterpunten, maar WinBooks on Web installeer je echt vanzelf en je vindt er snel je weg in.

WAT ZIJN VOLGENS U DE STERKE PUNTEN VAN WINBOOKS ON WEB?
– het gebruiksgemak, de overzichtelijkheid en de permanente beschikbaarheid;
– de afschrijvingstabellen;
– de mogelijkheid om facturen te downloaden in Virtual Invoice met recht- streekse koppeling aan WinBooks on Web.
– de mogelijkheid om meer dan 2 boekjaren open te houden voor een dossier;
– het grootste gemak waarmee men Excel gegevens kan importeren.