Ontdek de getuigenissen van onze klanten Lees meer over dit nieuws!

News

Laten we verbonden blijven!

13.09.2018

START-UP: HOE SAMENWERKEN MET UW BOEKHOUDER?

START-UP: HOE SAMENWERKEN MET UW BOEKHOUDER?

START-UP: HOE SAMENWERKEN MET UW BOEKHOUDER?

Bij de opstart van een eigen zaak duiken meerdere vragen op om de groei veilig te stellen.  Hoe zit het met de strategie voor uw boekhouding? Veel ondernemers verwarren dynamiek met overhaast en onderschatten dit nochtans cruciale aspect. Een idee hoe u de boekhouding en samenwerking met uw boekhouder kunt organiseren? Dit zijn onze tips om van deze wettelijke verplichting een succes te maken.

De gulden regel: organiseer uw boekhoudproces! 

Tijdnood, de interne middelen en de eisen waaraan een start-up moet voldoen ondermijnen een strakke boekhouding. De organisatie van de boekhouding of facturatie gaat echter niet vanzelf. Maar sinds enkele jaren gaat de boekhouding erop vooruit. De digitalisatie zorgt vandaag voor een uiterst doeltreffend boekhoudproces. 

Denk aan cloud computing: een online platform speciaal voor uw boekhouding 

De cloud oplossing van WinBooks is een werkruimte op het web speciaal voor uw boekhouding en/of commercieel beheer. Alles wat te maken heeft met uw financiële activiteit kan hier in alle veiligheid ingevoerd en bewaard worden. Voordelen van de cloud? Uw intern beheer optimaliseren voor een heldere en doeltreffende communicatie met uw boekhouder. Hoe? 

• Een beveiligde online boekhouding toegankelijk vanop eender welke plek, vanaf eender welk toestel. Perfect voor start-ups die voortdurend in beweging zijn.

• WinBooks on web is evolutief en flexibel en bestaat uit meerdere modules om uw oplossing af te stemmen op uw veranderende behoeften inzake boekhouding en beheer.

•Wissel eenvoudig informatie uit door hetzelfde dossier open te stellen voor u en uw boekhouder en zo gegevens te synchroniseren. 

•Automatiseer en beheer uw facturatie intern met de facturatiemodule. Deze gebruiksvriendelijke module stuurt offertes, verzendnota’s en facturen uit.

Documenten vlot uitwisselen met uw fiduciaire

Het samenwerkingsplatform WinBooks houdt u steeds in contact met uw boekhouder: wissel documenten uit via een enkel en zelfs volledig gedigitaliseerd kanaal. Dit samenwerkingsplatform biedt ook andere diensten aan zoals een gezamenlijk archiefcentrum, een agenda … 

Een duidelijk overzicht houden over de financiële gezondheid van uw bedrijf 

De nieuwe online rapporteringstools tonen uw kerncijfers in interactieve dashboards met een overzicht van de gezondheid van uw activiteit. Dankzij deze applicatie krijgt u in een oogopslag een beeld van uw belangrijkste boekhoudcijfers. 

WinBooks zal aanwezig zijn op de beurs Ondernemen van 17 tot 18 oktober, de perfecte gelegenheid om onze boekhoudoplossingen te ontdekken die beginnende ondernemers een zorgeloze opstart schenken. 

Ontdek ons aan stand 90 en kom naar onze conferentie ‘Boost uw business met het 

digitaliseren van de boekhouding’ op 17 oktober om 15u.