Algemene boekhouding

De algemene boekhouding

In real time

Uw coderingen van aankopen, verkopen en andere verrichtingen komen onmiddellijk in de historieken van leveranciers, klanten.
Merkt u een fout? Dan gaat u terug naar de boeking en verbetert u ze, zonder dat u hiervoor ingewikkelde diverse posten moet aanmaken.

Supersnelle en dynamische codering

Win tijd dankzij de vlotte en duidelijke coderingsschermen, sjablonen, praktische sneltoetsen en andere geautomatiseerde bewerkingen.

Opvolging van schuldvorderingen

Beschik over alle hulpmiddelen om uw schuldvorderingen nauwgezet op te volgen. Vanaf uw vervaldagbalansen tot het volledige beheer van de betalingsaanmaningen.

Beheertools

De kerngegevens van uw bedrijfsactiviteiten worden weergegeven via verschillende rapporten, steeds ‘up to date’ dankzij de codering in real time.

Het Dashboard

Deze mobiele toepassing biedt u een samenvatting van de boekhouding: een synthese van uw liquiditeiten, de vervaldagbalansen van uw klanten en leveranciers, de resultatenrekeningen en tot slot de laatste boekingen. Het Dashboard biedt u ook de mogelijkheid om uw boekhouding op een globale manier te controleren en te analyseren dankzij grafieken, ratio’s en indicatoren van groei of daling.

Wettelijke- en beheerlijsten

Al uw lijsten voor intern gebruik of voor de Administratie zijn direct toegankelijk: balansen, dagboeken, btw-aangiftes, Intracommunautaire opgaven, jaarlistings, btw-overeenstemmingen,
commissiefiches 281.50, VU en nog zoveel meer.

Geïntegreerde automatismen

Terugkerende of repetitieve opdrachten zijn overbodig als u de geïntegreerde functies gebruikt: automatische heropening en permanente updating van het boekjaar, automatisch beheer van de gedeeltelijk aftrekbare btw, ristorneren van D.P., balansherindeling.

Actieve veiligheid

WinBooks Accounting beantwoordt aan de recentste wettelijke normen. Het biedt u al de controles die u verwacht van een softwarepakket dat een centrale rol speelt in uw onderneming: periodieke afsluitingen, controletotalen, toegangsrechten.

 

Delen