Beheeroplossingen voor de Ondernemers

Concentreer u voor 100 % op uw business

Met WinBooks wint u tijd door het dagelijks beheer te automatiseren in perfecte harmonie met uw boekhouding.

Oplossingen voor Ondernemers Uw voordelen

Oplossingen voor Ondernemers
volledig en efficiënt

Boekhouding

Om uw financieel beheer te optimaliseren, alsook een rechtstreekse toegang tot een globaal en duidelijk overzicht van uw financiële situatie. Behoud de controle over uw boekhouding met cijfers die steeds in handbereik zijn en in perfecte harmonie met uw boekhouding.

Meer informatie
Commercieel beheer

Uw facturatiebeheer was nog nooit zo eenvoudig: personaliseer uw documenten, zet uw offertes om in facturen, beheer uw tarieven en de status van uw bestellingen.

Meer informatie
Digitalisatie

Wenst u nog verder te gaan? Ga voluit voor digitalisatie. Centraliseer al uw documenten in WinBooks. Bovendien bestaat de mogelijkheid om al deze verrichtingen automatisch te boeken. Het is een eenvoudig te installeren oplossing met tal van voordelen.

Meer informatie
Portaal WinBooks Connect

Uw boekhouding geschiedt in WinBooks? Wissel uw documenten met enkele klikken uit via een ons samenwerkingsplatform en krijg toegang tot een brede waaier van diensten.

Meer informatie
WinBooks View

Dankzij de interactieve onlinerapportering van WinBooks, communiceert de fiduciaire de cijfers van haar klanten op een overzichtelijke manier. WinBooks biedt een overzicht van de gezondheid van de activiteiten van elke onderneming. Zo wordt WinBooks VIEW een echte assistent, zowel voor de fiduciaire als voor de ondernemers.

Meer informatie

Prijzen die zich aan uw behoeften aanpassen


vanaf

0 /m

Gratis facturatie - max 10 facturen/maand

Mijn WinBooks configureren

vanaf

14 /m

Facturatie

Mijn WinBooks configureren

vanaf

29 /m

Boekhouding

Mijn WinBooks configureren

Innovation through experience

Uw WinBooks, lokaal of in de cloud?

Het WinBooks gamma laat u toe om uw eigen boekhoud- en beheeroplossing samen te stellen in functie van de gewenste automatiseringsgraad, lokaal of via het internet.

 • De cloud?

  Cloud computing, dat is de mogelijkheid om toegang te hebben tot zijn werkomgeving, zijn gegevens, zijn software en toepassingen via een eenvoudige internetverbinding vanop een pc, een tablet of een smartphone. De cloud laat toe om gegevens te delen en verschaft een permanente toegang: de fiduciaire en haar klant kunnen op elk moment aan hun dossier(s). De gegevens worden bewaard op hoogbeveiligde servers op afstand, met een niet te vergelijken beschermingsniveau.

 • WinBooks on Web - CLOUD

  WinBooks on Web is de perfecte integratie van het ganse WinBooks gamma in de cloud (boekhouding, commercieel beheer en digitalisatie).

  WinBooks on Web werd ook aangevuld met nieuwe functionaliteiten die de toepassing nog performanter en gebruiksvriendelijker hebben gemaakt.
  Bovendien werd WinBooks on Web ontwikkeld met de laatste technologieën en geeft zij toegang tot een Microsoft SQL Server database.

 • WinBooks Classic - LOKAAL

  WinBooks Classic geniet een serieuze reputatie. Reeds van bij zijn intrede op de markt in 2000, met een lengte voorop, heeft WinBooks niet opgehouden met te evolueren en zich weten te perfectioneren.

  Het WinBooks Classic gamma wordt gekenmerkt door een buitengewoon gebruiksgemak, is een extreem betrouwbaar antwoord op de wettelijke verplichtingen, een efficiënt beheermiddel en voorzien van alle functionaliteiten.