Beheeroplossingen voor de KMO’s

Stel uw persoonlijke oplossing samen

Van een eenvoudige facturatie tot een volledig commercieel beheer, dat perfect in uw boekhouding geïntegreerd is. Volg uw boekhouding in real time en wordt op de hoogte gebracht van te ondernemen acties.

Oplossingen voor KMO’s Uw voordelen

Oplossingen voor KMO’s
volledig en efficiënt

Boekhouding

Geniet van een complete set tools om uw boekhouding te optimaliseren. Conform aan de meest recente wettelijke voorschriften, onderscheidt de WinBooks oplossing zich door haar gebruiksgemak en haar vele beheerfuncties.

Meer informatie
Commercieel beheer

Gaande van een eenvoudige facturatie naar een compleet en totaal geïntegreerd commercieel beheer: een uitzonderlijke capaciteit om zich aan uw behoeften aan te passen dankzij zijn talrijke modules, meerdere functies en exclusieve plug-ins.

Meer informatie
Digitalisatie

Wenst u nog verder te gaan? Ga voluit voor digitalisatie. Centraliseer al uw documenten in WinBooks. Bovendien bestaat de mogelijkheid om al deze verrichtingen automatisch te boeken. Het is een eenvoudig te installeren oplossing met tal van voordelen.

Meer informatie
Portaal WinBooks Connect

WinBooks Connect, een digitaal samenwerkingsplatform, laat de uitwisseling van documenten tussen de klant en zijn fiduciaire toe, maar biedt eveneens een groot scala van diensten aan, van overal en om het even wanneer toegankelijk via eender welk device.

Meer informatie
WinBooks View

Dankzij de interactieve onlinerapportering van WinBooks, communiceert de fiduciaire de cijfers van haar klanten op een overzichtelijke manier. WinBooks biedt een overzicht van de gezondheid van de activiteiten van elke onderneming. Zo wordt WinBooks VIEW een echte assistent, zowel voor de fiduciaire als voor de ondernemers.

Meer informatie

Prijzen die zich aan uw behoeften aanpassen


vanaf

14 /m

Facturatie

Mijn WinBooks configureren

vanaf

49 /m

Boekhouding

Mijn WinBooks configureren

Innovation through experience

Uw WinBooks, lokaal of in de cloud?

Het WinBooks gamma laat u toe om uw eigen boekhoud- en beheeroplossing samen te stellen in functie van de gewenste automatiseringsgraad, lokaal of via het internet.

 • De cloud?

  Cloud computing, dat is de mogelijkheid om toegang te hebben tot zijn werkomgeving, zijn gegevens, zijn software en toepassingen via een eenvoudige internetverbinding vanop een pc, een tablet of een smartphone. De cloud laat toe om gegevens te delen en verschaft een permanente toegang: de fiduciaire en haar klant kunnen op elk moment aan hun dossier(s). De gegevens worden bewaard op hoogbeveiligde servers op afstand, met een niet te vergelijken beschermingsniveau.

 • WinBooks on Web - CLOUD

  WinBooks on Web is de perfecte integratie van het ganse WinBooks gamma in de cloud (boekhouding, commercieel beheer en digitalisatie).

  WinBooks on Web werd ook aangevuld met nieuwe functionaliteiten die de toepassing nog performanter en gebruiksvriendelijker hebben gemaakt.
  Bovendien werd WinBooks on Web ontwikkeld met de laatste technologieën en geeft zij toegang tot een Microsoft SQL Server database.

 • WinBooks Classic - LOKAAL

  WinBooks Classic geniet een serieuze reputatie. Reeds van bij zijn intrede op de markt in 2000, met een lengte voorop, heeft WinBooks niet opgehouden met te evolueren en zich weten te perfectioneren.

  Het WinBooks Classic gamma wordt gekenmerkt door een buitengewoon gebruiksgemak, is een extreem betrouwbaar antwoord op de wettelijke verplichtingen, een efficiënt beheermiddel en voorzien van alle functionaliteiten.