Beheeroplossingen voor de Fiduciaires

Geniet van een boekhouding, in perfecte samenhang met uw klanten

Maak kennis met onze boekhoudoplossing. Een snelle en intuïtieve manier van boekhouden die voldoet aan al u eisen.

Oplossingen voor Fiduciaires Uw voordelen

Oplossingen voor Fiduciaires
volledig en efficiënt

Boekhouding

Geniet van een complete oplossing. Conform aan de meest recente wettelijke voorschriften. Veelvuldig beroepsmatig bekroond en door meer dan 5.000 fiduciaires gebruikt.

Meer informatie
Commercieel beheer

Stel aan uw klanten een commercieel beheer voor die perfect in harmonie is met uw boekhoudoplossing.

Meer informatie
Digitalisatie

Verdiep u in digitalisatie op uw ritme en toon de te volgen weg aan uw klanten. WinBooks stelt u een volledige oplossing voor: scanning, herkenning, automatische boeking, alsook het portaal WinBooks Connect voor uitwisselingen die volledig digitaal zijn.

Meer informatie
Portaal WinBooks Connect

Waag de stap: wissel al uw documenten via één en hetzelfde kanaal uit. Makkelijk op te starten, totale centralisatie, perfecte integratie met uw boekhoudoplossing en talrijke voordelen en services die aan uw klanten kunnen worden aangeboden.

Meer informatie
WinBooks View

Dankzij de interactieve onlinerapportering van WinBooks, communiceert de fiduciaire de cijfers van haar klanten op een overzichtelijke manier. WinBooks biedt een overzicht van de gezondheid van de activiteiten van elke onderneming. Zo wordt WinBooks VIEW een echte assistent, zowel voor de fiduciaire als voor de ondernemers.

Meer informatie

Prijzen die zich aan uw behoeften aanpassen


vanaf

69 /m

Boekhouding met onbeperkt aantal dossiers

Mijn WinBooks configureren

vanaf

50 /m

Portaal WinBooks Connect

Mijn WinBooks configureren

Innovation through experience

Uw WinBooks, lokaal of in de cloud?

Het WinBooks gamma laat u toe om uw eigen boekhoud- en beheeroplossing samen te stellen in functie van de gewenste automatiseringsgraad, lokaal of via het internet.

 • De cloud?

  Cloud computing, dat is de mogelijkheid om toegang te hebben tot zijn werkomgeving, zijn gegevens, zijn software en toepassingen via een eenvoudige internetverbinding vanop een pc, een tablet of een smartphone. De cloud laat toe om gegevens te delen en verschaft een permanente toegang: de fiduciaire en haar klant kunnen op elk moment aan hun dossier(s). De gegevens worden bewaard op hoogbeveiligde servers op afstand, met een niet te vergelijken beschermingsniveau.

 • WinBooks on Web - CLOUD

  WinBooks on Web is de perfecte integratie van het ganse WinBooks gamma in de cloud (boekhouding, commercieel beheer en digitalisatie).

  WinBooks on Web werd ook aangevuld met nieuwe functionaliteiten die de toepassing nog performanter en gebruiksvriendelijker hebben gemaakt.
  Bovendien werd WinBooks on Web ontwikkeld met de laatste technologieën en geeft zij toegang tot een Microsoft SQL Server database.

 • WinBooks Classic - LOKAAL

  WinBooks Classic geniet een serieuze reputatie. Reeds van bij zijn intrede op de markt in 2000, met een lengte voorop, heeft WinBooks niet opgehouden met te evolueren en zich weten te perfectioneren.

  Het WinBooks Classic gamma wordt gekenmerkt door een buitengewoon gebruiksgemak, is een extreem betrouwbaar antwoord op de wettelijke verplichtingen, een efficiënt beheermiddel en voorzien van alle functionaliteiten.