Beheeroplossingen voor de Scholen

Sluit u aan bij de WinBooks gemeenschap

Met onze gratis oplossing voor het boekhoudonderwijs.

Oplossingen voor Scholen Uw voordelen

Oplossingen voor Scholen
volledig en efficiënt

Boekhouding

Geniet van een hyper uitgebreide oplossing voor het onderwijs in het boekhouden, herhaaldelijk bekroond door het beroep en gebruikt door meer dan 2000 fiduciaires. De functionaliteiten van WinBooks laten een pedagogische ‘stap voor stap’-opvolging toe en het opstellen van praktijkoefeningen in opgaande moeilijkheidsgraad. Vandaag wordt WinBooks gebruikt voor het onderwijs van het boekhouden in talrijke hoge scholen van het land.

Meer informatie
Commercieel beheer

Een oplossing gaande van de eenvoudige facturatie naar een volledig commercieel beheer: veelvuldig gebruikt door de klanten van de fiduciaire, perfect geïntegreerd in hun boekhouddossier, de duidelijkheid van deze oplossing laat een ander aspect van het beheer van het bedrijf toe, een extra tool voor toekomstige boekhouders.

Meer informatie
Digitalisatie

Laat uw studenten zich verdiepen in de digitalisatie van vandaag. Onze oplossingen laten u toe om alle invalshoeken van deze onvermijdelijke evolutie te verkennen.

Meer informatie
Portaal WinBooks Connect

Maak de toekomstige boekhouders bewust van een optimale communicatie met hun klanten. Het WinBooks portaal, werkelijk samenwerkingsplatform, beheert de uitwisselingen tussen de boekhouder en zijn klant van A tot Z.

Meer informatie
WinBooks View

Dankzij de interactieve onlinerapportering van WinBooks, communiceert de fiduciaire de cijfers van haar klanten op een overzichtelijke manier. WinBooks biedt een overzicht van de gezondheid van de activiteiten van elke onderneming. Zo wordt WinBooks VIEW een echte assistent, zowel voor de fiduciaire als voor de ondernemers.

Meer informatie

Prijzen die zich aan uw behoeften aanpassen


vanaf

0 /m

Contacteer ons via +32 (0)3 844 78 98

Mijn WinBooks configureren

Innovation through experience

Uw WinBooks, lokaal of in de cloud?

Het WinBooks gamma laat u toe om uw eigen boekhoud- en beheeroplossing samen te stellen in functie van de gewenste automatiseringsgraad, lokaal of via het internet.

 • De cloud?

  Cloud computing, dat is de mogelijkheid om toegang te hebben tot zijn werkomgeving, zijn gegevens, zijn software en toepassingen via een eenvoudige internetverbinding vanop een pc, een tablet of een smartphone. De cloud laat toe om gegevens te delen en verschaft een permanente toegang: de fiduciaire en haar klant kunnen op elk moment aan hun dossier(s). De gegevens worden bewaard op hoogbeveiligde servers op afstand, met een niet te vergelijken beschermingsniveau.

 • WinBooks on Web - CLOUD

  WinBooks on Web is de perfecte integratie van het ganse WinBooks gamma in de cloud (boekhouding, commercieel beheer en digitalisatie).

  WinBooks on Web werd ook aangevuld met nieuwe functionaliteiten die de toepassing nog performanter en gebruiksvriendelijker hebben gemaakt.
  Bovendien werd WinBooks on Web ontwikkeld met de laatste technologieën en geeft zij toegang tot een Microsoft SQL Server database.

 • WinBooks Classic - LOKAAL

  WinBooks Classic geniet een serieuze reputatie. Reeds van bij zijn intrede op de markt in 2000, met een lengte voorop, heeft WinBooks niet opgehouden met te evolueren en zich weten te perfectioneren.

  Het WinBooks Classic gamma wordt gekenmerkt door een buitengewoon gebruiksgemak, is een extreem betrouwbaar antwoord op de wettelijke verplichtingen, een efficiënt beheermiddel en voorzien van alle functionaliteiten.