Beheeroplossingen voor de VZW’s

Geniet van de speciale VZW-condities

Voor een boekhouding en een beheer van hoog niveau, in functie van uw behoeften.

Oplossingen voor VZW’s Uw voordelen

Oplossingen voor VZW’s
volledig en efficiënt

Boekhouding

WinBooks stelt u verschillende oplossingen voor om zich aan te passen aan de grootte en de behoefte van elke VZW. Naast de algemene boekhouding, laten onze oplossingen toe om alle aspecten die u eigen zijn te beheren: specifiek boekhoudplan, jaarrekeningen voor VZW's, boekingen met of zonder BTW, verantwoording van de subsidies.

Meer informatie
Commercieel beheer

Gaande van een eenvoudige facturatie naar een compleet en totaal geïntegreerd commercieel beheer: een uitzonderlijke capaciteit om zich aan uw behoeften aan te passen dankzij zijn talrijke modules, meerdere functies en exclusieve plug-ins.

Meer informatie
Digitalisatie

Wenst u nog verder te gaan? Ga voluit voor digitalisatie. Centraliseer al uw documenten in uw WinBooks oplossing en heb zelfs de mogelijkheid om automatisch te boeken. Een eenvoudig te installeren oplossing met tal van voordelen.

Meer informatie
Portaal WinBooks Connect

WinBooks Connect, effectief samenwerkingsplatform, laat de uitwisseling van documenten tussen de klant en zijn fiduciaire toe, maar biedt eveneens een groot scala van diensten aan, van overal en om het even wanneer toegankelijk via internet.

Meer informatie

Prijzen die zich aan uw behoeften aanpassen


vanaf

17,4 /m

Boekhouding

Mijn WinBooks configureren

vanaf

20 /m

Commercieel beheer

Mijn WinBooks configureren

Innovation through experience

Uw WinBooks, lokaal of in de cloud?

Het WinBooks gamma laat u toe om uw eigen boekhoud- en beheeroplossing samen te stellen in functie van de gewenste automatiseringsgraad, lokaal of via het internet.

 • De cloud?

  Cloud computing, dat is de mogelijkheid om toegang te hebben tot zijn werkomgeving, zijn gegevens, zijn software en toepassingen via een eenvoudige internetverbinding vanop een pc, een tablet of een smartphone. De cloud laat toe om gegevens te delen en verschaft een permanente toegang: de fiduciaire en haar klant kunnen op elk moment aan hun dossier(s). De gegevens worden bewaard op hoogbeveiligde servers op afstand, met een niet te vergelijken beschermingsniveau.

 • WinBooks on Web - CLOUD

  WinBooks on Web is de perfecte integratie van het ganse WinBooks gamma in de cloud (boekhouding, commercieel beheer en digitalisatie).

  WinBooks on Web werd ook aangevuld met nieuwe functionaliteiten die de toepassing nog performanter en gebruiksvriendelijker hebben gemaakt.
  Bovendien werd WinBooks on Web ontwikkeld met de laatste technologieën en geeft zij toegang tot een Microsoft SQL Server database.

 • WinBooks Classic - LOKAAL

  WinBooks Classic geniet een serieuze reputatie. Reeds van bij zijn intrede op de markt in 2000, met een lengte voorop, heeft WinBooks niet opgehouden met te evolueren en zich weten te perfectioneren.

  Het WinBooks Classic gamma wordt gekenmerkt door een buitengewoon gebruiksgemak, is een extreem betrouwbaar antwoord op de wettelijke verplichtingen, een efficiënt beheermiddel en voorzien van alle functionaliteiten.