TESTIMONIAL – Kevin Charlier voor MAGECOFI en WINBOOKS CONNECT

Kevin Charlier voor MAGECOFI en WINBOOKS CONNECT

Met vier medewerkers is Magécofi een fiduciaire op mensenmaat. Beheerder Kévin Charlier maakt ons duidelijk dat zijn fiduciaire resoluut toekomstgericht werkt. Een van de prioriteiten? Aan de klanten de recentste technologieën voorstellen om zo de uitwisseling van documenten en informatie te vergemakkelijken – zonder tijd- en vooral zonder gegevensverlies.
WAT DEED U BESLISSEN OM MET WINBOOKS CONNECT IN ZEE TE GAAN?
De software past perfect bij de filosofie van onze fiduciaire. We hadden wel al een webinterface voor de opslag van documenten. Alleen had die als grootste nadeel dat de klant geen toegang kreeg tot de documenten die hij had ingediend. Met WinBooks Connect consulteert de klant alle documenten die hij indiende of die gekoppeld zijn aan een boeking – en dat wanneer hij dat maar wil. Bovendien is het dashboard* heel volledig en heeft de klant eenvoudig toegang via de Connect-interface.
WAT SCHUIFT U NAAR VOREN ALS DE STERKE PUNTEN VAN WINBOOKS CONNECT?
Het feit dat zowel de klant als wij altijd en overal toegang hebben tot alle bewijsstukken, is een grote troef.
Daar komt bij dat je maar even moet klikken om boekhouddocumenten naar de klant te verzenden – denk aan de stand van zaken, balansen of btw-aftrekken. De klant krijgt een bericht dat een document van zijn boekhouder voor hem klaarligt. Voor beide partijen betekent dat flink wat tijdwinst.
WELKE FUNCTIES VAN WINBOOKS CONNECT GEBRUIKT U HET MEEST?
Op dit ogenblik is dat de opslag en archivering van documenten. De volgende stap? De gratis facturatie aanmoedigen bij klanten die minder dan vijftien verkoopfacturen per maand versturen.
WELKE ANDERE FUNCTIES VAN WINBOOKS ZOU U NIET MEER KUNNEN MISSEN?
Wij werken ook van bij hun lancering met CODA en SODA. Dat betekent tijdwinst, maar vermijdt vooral boekingsfouten. Die hebben we omzeggens nooit meer!
Virtual Invoice is ook een hulpmiddel dat we al tien jaar gebruiken: we kunnen niet meer zonder! Het vraagt natuurlijk wat werk om de documenten klaar te maken voor het scannen en inboeken, maar inboeken met herkenning vermijdt veel fouten. En om het even wanneer heb je elk document bij de hand. Dat betekent flinke tijdwinst bij het opstellen van de balansen. Wij scannen ook de andere documenten in omdat wij alle – al dan niet boekhoudkundige – documenten voor onze klanten bijhouden, zoals salarissen en Visa-afrekeningen.
* Met het Connect-dashboard controleert en analyseert de klant zijn boekhouding in haar geheel met behulp van grafieken, ratio’s en groei- of krimpindicatoren.

Commentaires

comments