DE WINBOOKS NIEUWIGHEDEN DE NIEUWE CLASSIC VERSIE 6.50

DE WINBOOKS NIEUWIGHEDEN
DE NIEUWE CLASSIC VERSIE 6.50
Deze versie, beschikbaar sinds december, biedt u mooie nieuwigheden, waarvan hier een kort overzicht…
New look – Een interface volgens de laatste mode met de mogelijkheid om nieuwe monochrome iconen te activeren.
RECUPERATIE VAN BOEKINGEN VAN EEN BESTAANDE FACTUUR – Om zichzelf geen vragen meer te stellen bij het inboeken van complexe facturen
Tijdens het inboeken van facturen laat een knop toe om vanuit een
lijst een factuur of een creditnota te selecteren die reeds voor deze klant of leverancier werd bewaard: de boekingen en de BTW-uitsplitsing worden automatisch gerecupereerd en het bedrag pro rata aangepast.
KOPIËREN/RISTORNEREN VAN EEN DP – Voor een ultrasnelle boeking van repetitieve diverse verrichtingen
Rechtstreeks vanuit het inboekscherm van een diverse post laat een nieuwe knop toe om een bestaande diverse post ofwel te kopiëren ofwel te ristorneren. En deze nieuwe functionaliteit kan eveneens gebruikt worden om in één klik een simulatie DP aan te maken.
AANMAKEN VAN EEN XML BESTAND VOOR DE MOSS-AANGIFTE – Voor diegenen die moeten beantwoorden aan deze recente verplichting
WinBooks laat toe om de MOSS-aangifte weer te geven of af te drukken, voor controledoeleinden en om het bestand naar de Administratie te versturen.
AANMAKEN VAN EEN DP VOOR ANDERE BEGUNSTIGDEN – Extra tijdwinst
De diverse post voor uitgeschreven overschrijvingen die het bewaren van de leveranciersbetalingen toelaat die door de Overschrijvingsmodule van WinBooks worden gegenereerd, werd uitgebreid met de betalingen aan andere begunstigden (bijvoorbeeld loonuitbetalingen aan werknemers).
LIJST VAN DE NIET-TOEGEWEZEN BETALINGEN – Zeer handig voor wie regelmatig met voorschotten werkt
Deze lijst laat toe om op een vlugge manier de derden-betalingen die niet afgepunt zijn met een factuur, terug te vinden.
NIEUWE MODULE : DP LONEN – Nog een automatische boeking
Deze module laat toe om automatisch de lonen in een diverse post in te lezen. Er kunnen twee standaard formaten worden ingelezen, m.n. e-FFF SocSec en SODA.
DE NIEUWE VERSIE VAN VIRTUAL INVOICE – Voor een nog diepgaander beheer van goedkeuringen
De definitie van de goedkeuringsregels is nu nog performanter dankzij het nieuwe beheer van meerdere condities, evenals de mogelijkheid om er de waarden van analytische stempels te integreren.
OPGELET : DE INSTALLATIE VAN DE NIEUWE VERSIE (= major release) VEREIST EEN NIEUWE
INSTALLATIECODE DIE U BIJ UW WINBOOKS VERDELER KAN BEKOMEN.

Commentaires

comments