Ontdek onze last News@WinBooks ! #26

Ontdek onze last News@WinBooks !

VOORWOORD / KEEP GOING
Net zoals u heeft WinBooks zijn eindejaarprogramma overhoop moeten gooien. De gebeurtenissen die ons landje al enkele weken in de ban houden, leidden tot de annulering van het evenement waarnaar we elk jaar vol ongeduld uitkijken. Geen Forum For The Future* in november 2015. Gelukkig is het maar even uitgesteld, aangezien de organisatoren terecht in alle haast de voorkeur aan de veiligheid gaven.
De laatste News@WinBooks in 2015 heeft hetzelfde thema als het geannuleerde Forum For the Future: ‘The Change’. Er is geen sprake van dat we daarvan afwijken, want het gaat in de eerste plaats om verandering die inherent is aan de toekomst van cijferprofessionals. Verandering blijft definitief ons leidmotief voor het eindejaar en voor 2016. KEEP GOING!
Over welke verandering hebben we het dan?
Natuurlijk de ommekeer die aansluit bij de tijdsgeest: wij zitten volop in het digitale tijdperk, dat van de generatie Y. Wie dat ontkent, begaat een strategische blunder. Onze klant, de verbruiker, is permanent online. Met als logische consequentie dat hij van zijn dienstverleners steeds vaker onmiddellijke respons wil, maar ook dynamiek en efficiëntie. Geen paniek – we moeten er alleen voor zorgen dat we resoluut voor die veranderingen en die technologische vooruitgang kiezen. Of zoals Hans Demeyer het zegt: we moeten ons ontdoen van ‘bijkomende’ taken en ons toespitsen op de essentie: de dienstverlening aan de klant met een tegelijk ontspannend en intelligent verhaal.
Ook onze geliefde columnist kiest ervoor om de risico’s en de economische opportuniteiten van de technologische vooruitgang in de spots te zetten. In zijn artikel ‘De uberisatie van de wereld’ toont Amid Faljaoui aan dat we vandaag op een belangrijk keerpunt staan: een economische omwenteling die we op slimme wijze de goede kant moeten uitsturen.
Emmanuel Degrève is optimistischer. Hij pakt uit met antwoorden die cijferprofessionals kunnen toepassen op deze nieuwe digitale uitdagingen. Hét ordewoord daarbij: vertrouwen en actie!
In het spoor van deze onvermijdelijke evolutie en gedreven door onze blijvende zorg om de relatie tussen de fiduciaire en haar klant te optimaliseren, ontwikkelden we het samenwerkingsplatform WinBooks Connect. Dit soort oplossing is binnenkort onontkoombaar omdat ze aanzienlijke voordelen biedt voor de klant én zijn fiduciaire.
Optimaliseer de relatie tussen fiduciaire en klant. Dat refrein horen we al lang – en terecht. WinBooks focuste zijn ontwikkelingen op dat doel. Vandaag stellen we vast dat WinBooks Connect een enorme sprong voorwaarts maakt. Het is een echte doorbraak!
Het WinBooks-team wenst u eindejaarfeesten boordevol levenslust en actie. Want dat zijn onze beste wapens tegen sombere gedachten…
* Het evenement waar cijferprofessionals niet omheen kunnen.

Commentaires

comments