We are hiring a business developer (M/V)

WinBooks is een toonaangevende speler op het gebied van accountingsoftware. Het Belgische bedrijf, dat 25 mensen te werk stelt, opereert vanuit de vestigingen te Antwerpen en Louvain-La- Neuve. WinBooks richt zich specifiek tot de KMO-markt, en onderscheidt zich door continu te investeren in innovatieve en creatieve oplossingen. Hierdoor hebben zij voor het 5 de jaar op rij de “Fit For The Future” award in de wacht gesleept, waarbij ze zijn uitgeroepen tot de beste accounting software op de Belgische markt. Omwille van dit groeiend succes zijn ze op zoek naar een:

Business Developer
– Servicegerichte verkoop – accountingsoftware
– Added value brengen met innovatieve software
– De intensieve introductie in combinatie met jouw ervaring/kennis geeft de nodige bagage om met een plan van aanpak de markt in te gaan en groei te realiseren.
– Je denkt creatief en oplossingsgericht mee met de klant, waardoor je een stevigevertrouwensrelatie met hen weet op te bouwen.
– Je kijkt steeds uit naar nieuwe mogelijkheden om je relaties verder te ontwikkelen en uit te diepen. Je zet hierbij de nodige promoties en acties op om de klant te overtuigen.
– Je bent verantwoordelijk voor het geven van productpresentaties /demo’s van het volledige productengamma bij de klanten en op beurzen.
– Je rapporteert aan de Sales Manager.
– People Manager – Solution Seller – Netwerker
– Je genoot een bachelor- of masteropleiding, bij voorkeur in een economische richting, en hebt een eerste werkervaring in servicegerichte B2B verkoop.
– Je hebt een sterke affiniteit met accounting. Boekhoudkundige of financiële kennis is een pluspunt.
– Aangezien je functie veel vrijheid en verantwoordelijkheid biedt, heb je een goede zelforganisatie, autonomie en flexibiliteit.
– Je servicegerichtheid, zin voor problem solving, kwaliteit en relationele vaardigheden vormen de basis voor vertrouwensrelaties met je
klanten.

– Je commerciële drive zorgt ervoor dat je steeds opnieuw de beste resultaten behaalt.
– Je communiceert vlot in het Frans, Nederlands en Engels. Je kan goed overweg met ERP-toepassingen. Samen groeien met het bedrijf – Veelzijdige, autonome functie
– Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf met ambitieuze toekomstplannen, waarbij eigen initiatief, een open geest en een sterke team spirit sterk gewaardeerd worden.
– Als Business Developer kan je bijdragen aan de verdere groei en professionalisering van een onderneming met een uitstekende reputatie in de sector op het gebied van productkwaliteit en service.
– Je kan rekenen op een goede omkadering en ondersteuning van het management, dat de persoonlijke ontwikkeling en groei van zijn medewerkers aanmoedigt.
– Een aantrekkelijk salarispakket inclusief een firmawagen en andere extralegale voordelen.

Commentaires

comments