Awards, WinBooks drievoudige winnaar !

De Award ‘Fit For the Future’ beloont HET product/service die het meest geschikt is om de beroepscijferaars te begeleiden naar de toekomst van het beroep. Dit jaar sleept WinBooks 3 Awards in de wacht. Beloningen voor zowel de duurzaamheid, als de flexibiliteit en het innovatieve vermogen van de WinBooks oplossingen.

In de categorie Boekhoudsoftware, is WinBooks Accounting verkozen tot product «Fit For the Future». Het is bovendien voor het vijfde achtereenvolgende jaar dat de WinBooks boekhoudoplossing met deze award wordt beloond.

In de categorie Paperless Solution, werd Virtual Invoice bekroond. Virtual Invoice is de software om te scannen en facturen goed te keuren, ontworpen en uitgegeven door WinBooks. De kwaliteit van de oplossing, zijn gebruiksgemak en integratie hebben geleid tot de favoriet van de stemmers.

De oplossing van de algemene boekhouding online, heeft zich op zijn beurt onderscheiden in de categorie « CLOUD » door zijn capaciteit om op gepaste wijze te beantwoorden aan de specifieke verwachtingen van de economische beroepen. De voornaamste evaluatiecriteria waren de mobiliteit, de connectiviteit, de eenvoud, het prestatievermogen, de innovatie en de kwaliteit van de vernieuwingskracht van de versies.

Commentaires

comments