WINBOOKS op het Forum For the Future14

Awards, de drievoudige winnaar
Het succes van WinBooks Connect

WINBOOKS ACCOUNTING, VIRTUAL INVOICE en WINBOOKS ON WEB bekroond met de Fit For the Future Awards.

De ‘Award ‘Fit For the Future’ beloont HET product/service die het meest geschikt is om de beroepscijferaars te begeleiden naar de toekomst van het beroep.

In de categorie Boekhoudsoftware, is WINBOOKS ACCOUNTING verkozen tot product « Fit For the Future ». WinBooks Accounting heeft zich van zijn concurrenten onderscheiden door haar capaciteit om op meer relevante wijze te beantwoorden aan de bijzondere verwachtingen van de economische beroepen.
In de categorie Paperless solution, werd VIRTUAL INVOICE bekroond. Virtual Invoice is de software om te scannen en facturen goed te keuren, ontworpen en uitgegeven door WinBooks. De kwaliteit van de oplossing, zijn integratie volgens de behoeften van het kabinet, de gemakkelijkheid van de overdracht van de klassieke oplossing naar de paperless oplossing, hebben geleid tot de favoriet van de stemmers.

WINBOOKS ON WEB heeft zich op zijn beurt onderscheiden in de CLOUD oplossing door zijn capaciteit om op meer relevante wijze, in het bepaalde wettelijke kader, op de bijzondere verwachtingen van de economische beroepen te antwoorden. De voornaamste evaluatiecriteria waren de mobiliteit en de connectiviteit, de eenvoud, het prestatievermogen, de innovatie en kwaliteit van de vernieuwingskracht van de versies.
OP ONZE STAND
De aanwezigheid van WinBooks op het FFF is eveneens een groot succes geweest dankzij de presentatie in avant-première van onze nieuwe tool : WinBooks Connect, het portaal dat zowel het uitwisselen als het bewaren van documenten, evenals een doelgerichte en continue communicatie van de klant met zijn boekhouder toelaat. De definitieve versie van WinBooks Connect zal volgende lente uitkomen (meer informatie)

Commentaires

comments