WinBooks & Companyweb : Weet Exact Met Wie U Te Doen Hebt

CW_NL

WAT IS COMPANYWEB?

Companyweb is een specialist op het vlak van bedrijfsinformatie in België. Deze databank geeft u toegang tot essentiële informatie zoals risico’s, overlevingskansen, betalingscapaciteit, winstgevendheid, stabiliteit en andere sleutelfactoren van alle Belgische ondernemingen.

Via een jaarabonnement beschikt u over een volledig overzicht van de juridische en financiële situatie van Belgische bedrijven en ondernemers. Companyweb is de officiële leverancier van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (IAB), het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR) en het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten (BIBF). U vindt er de meest recente en nauwkeurige bedrijfsinformatie die er op de markt te verkrijgen is.

Tenslotte, geeft Companyweb u in een eenvoudige grafiek informatie over het betaalgedrag van uw klanten. Die toont hoe stipt uw klant of prospect zijn facturen betaalt.Deze functionaliteit is gratis. U dient alleen uw eigen ervaring van het betaalgedrag van uw klanten met Companyweb te delen. Dan krijgt u als tegenprestatie gratis een overzicht van het betaalgedrag van de andere ondernemingen uit de databank van Companyweb.

IN UW WINBOOKS-SOFTWARE

WinBooks heeft een directe koppeling met Companyweb. Hebt u een jaarabonnement op de databank? Ga dan naar uw klanten-/leveranciersfiches. Daar vindt u het tabblad ‘Companyweb’. Die geeft u toegang tot alle gegevens van deze applicatie. Na een update van de fiche vindt u dan onder meer de belangrijkste indicatoren voor de financiële gezondheid van de onderneming, de laatste balans, het eigen vermogen, de bedrijfsresultaten, …

Indien u meewerkt aan de informatieuitwisseling m.b.t. het betaalgedrag van uw klanten, bekomt u de daarbij horende grafiek in uw software. Nog altijd via de derdenfiche van WinBooks kunt u een uiterst volledig rapport over het bedrijf raadplegen. Dat bevat onder andere zijn volledige historiek, het mandatenbeheer, de gezondheidsbarometer, de jaarrekeningen, de rentabiliteit, enz …

Probeer gratis Companyweb. Stuur uw aanvraag naar info@companyweb.be of bel naar het nummer : +32 2 752 17 60.

Commentaires

comments