Ontdek de getuigenissen van onze klanten Lees meer over dit nieuws!

News

Laten we verbonden blijven!

27.08.2018

Maar wie gaat er schuil achter uw lievelingssoftware?

Maar wie gaat er schuil achter uw lievelingssoftware?

Xavier STRUYVEN - Analyst Developer

Eén keer per maand, stelt WinBooks één van haar medewerkers aan u voor: boekhouder, ontwikkelaar, receptioniste of CEO. Allen vormen zij een van de bouwstenen van de software die wij reeds sedert 17 jaar maken!

?Hoelang werk je al bij WinBooks? En in welke functies?

Ik ging in 2009 aan de slag als analist-ontwikkelaar voor onze ‚Äėklassieke‚Äô boekhoudoplossing WinBooks. Ik hield mij vooral bezig met ontwikkeling en onderhoud, en verleende af en toe derdelijnsondersteuning. Zo spijkerde ik gaandeweg mijn productkennis bij. Vandaag ben ik betrokken bij technische analyses en de integratie tussen WinBooks en onze andere producten. Denk aan WinBooks Logistics voor commercieel beheer en het uitwisselingsplatform WinBooks Connect.

?Hoe zou je WinBooks als bedrijf omschrijven?

Voor mij zijn de sleutelwoorden innovatie en evolutie. Er beweegt altijd wat bij WinBooks. En de sfeer is er jong en dynamisch. Enerzijds omdat we groeien en er regelmatig nieuwe mensen bijkomen. Anderzijds omdat we voortdurend nieuwe toepassingen ontwikkelen of bestaande producten uitbreiden.

?Wat doe je momenteel?

Ik werk vooral aan de ontwikkeling en het onderhoud van de boekhoudoplossing. Dat betekent nieuwe functies cre√ęren en de connectie met andere producten in ons gamma verbeteren. Binnenkort ga ik mij verdiepen in onze nieuwe toepassingen zoals WinBooks View voor onlinerapportering.

? Vul aan: werken bij WinBooks is …

‚Ķ volop kansen krijgen om jezelf te ontplooien en bij te leren. En dat in een gemoedelijke en familiale sfeer ‚Äď √≥√≥k al werken er steeds meer mensen. Een wereld van verschil met de grote bedrijven waar ik bijna tien jaar in dienst was.