Ontdek de getuigenissen van onze klanten Lees meer over dit nieuws!

News

Laten we verbonden blijven!

04.04.2018

Maar wie gaat er schuil achter uw lievelingssoftware?

Maar wie gaat er schuil achter uw lievelingssoftware?

Sander Gansbeke - Regional Sales Manager

EĂ©n keer per maand, stelt WinBooks Ă©Ă©n van haar medewerkers aan u voor: boekhouder, ontwikkelaar, receptioniste of CEO. Allen vormen zij een van de bouwstenen van de software die wij reeds sedert 17 jaar maken!

———

? Hoelang werk je bij WinBooks en wat is jouw functie?

Ik werk sinds 2016 bij WinBooks. Eerlijk gezegd dacht ik niet dat ik in deze sector zou gaan werken…
In werkelijkheid kende ik het potentieel van deze markt niet. Na zes maanden ben ik sales manager geworden voor het Nederlandstalige gedeelte van België. Een echte uitdaging! Vandaag verzorg ik het dagelijkse beheer van het netwerk van onze verdelers en werk ik nauw samen met onze business developers.

? Wat betekent WinBooks voor jou vandaag?

In de twee jaar dat ik bij WinBooks werk, is er enorm veel veranderd. Ik ben toegekomen in een periode van digitale transformatie en WinBooks heeft in zeker mate ook een ware metamorfose ondergaan: nieuwe bureaus, veel nieuwe collega’s, nieuwe uitdagingen… WinBooks betekent voor mij een start-up die reeds de ervaring van «wijzen » in zich heeft! « Innovation through experience », onze slogan die wij alle dagen met het ganse team in de praktijk toepassen.

? Welk is jouw huidige project bij WinBooks?

Mijn persoonlijke challenge is het stimuleren van digitalisatie in Vlaanderen, zowel bij fiduciaires als bij ondernemers, met onze WinBooks producten. Wij hebben dit jaar eveneens een nieuw product ontwikkeld, een interactief en super efficiënt rapporteringstool. In mijn ogen biedt deze ontwikkeling en de kwaliteit van het WinBooks gamma ons een enorm ontwikkelingspotentieel.

? Werken bij WinBooks is…?

Het is waarschijnlijk een cliché maar toen ik bij WinBooks begon te werken, had ik mij nooit kunnen inbeelden hier te staan. Vandaag de dag sta ik op en doe ik iets wat ik echt graag doe: ik sta in verbinding met mensen in een markt die voortdurend evolueert.