Ontdek de getuigenissen van onze klanten Lees meer over dit nieuws!

News

Laten we verbonden blijven!

04.07.2018

Maar wie gaat er schuil achter uw lievelingssoftware?

Maar wie gaat er schuil achter uw lievelingssoftware?

Floriant Lamarque - Support and Quality Control

EĂ©n keer per maand, stelt WinBooks Ă©Ă©n van haar medewerkers aan u voor: boekhouder, ontwikkelaar, receptioniste of CEO. Allen vormen zij een van de bouwstenen van de software die wij reeds sedert 17 jaar maken!

———

? Hoelang werk je al bij WinBooks en wat is jouw functie?

Ik werk sinds 2014 bij WinBooks. Ik ben als stagiair begonnen toen ik nog student was en het gamma van Accounting producten (boekhouding) moest testen. In 2015, na het behalen van mijn bachelorsdiploma Boekhouden, werd ik vast aangeworven om deel uit te maken van het Support and Quality Control team voor de digitalisatieproducten van WinBooks: WinBooks on Web, de Cloud-oplossing, WinBooks Connect en nu recentelijk ook voor de nieuwe WinBooks View.

? Wat betekent WinBooks voor jou vandaag?

WinBooks is voor mij een bedrijf in volle expansie. Recent werden er nog nieuwe producten op de markt gebracht, werden er nieuwe medewerkers aangeworven, zijn er nieuwe ideeën bedacht, … In mijn ogen, is WinBooks een van de meest dynamische spelers op de markt.

? Welk is jouw huidige project bij WinBooks?

Mijn huidige project bestaat erin om de klanten zo veel mogelijk tevreden te stellen over de verschillende digitalisatieproducten van WinBooks. Volgens mij is dit de toekomst van de boekhouding en moeten wij het voortouw nemen. Mijn persoonlijk objectief is het vergemakkelijken van het werk van de boekhouder door verscheidene functionele tools ter beschikking te stellen, die toegankelijk zijn van om het even waar en om het even wanneer.

? Werken bij WinBooks is …?

Omdat ik nog jong ben, is het werken bij WinBooks een continu leerproces. Maar het is ook werken in een toffe sfeer met zeer sympathieke mensen.