Ontdek de getuigenissen van onze klanten Lees meer over dit nieuws!

News

Laten we verbonden blijven!

16.01.2020

Het is nooit te laat om goede voornemens te maken …??

Het is nooit te laat om goede voornemens te maken …??

Het maakt deel uit van onze tradities: elk begin van het jaar is gekoppeld aan het maken van goede voornemens!

Wij gaan er u drie geven voor uw bedrijf aan het begin van 2020. Het is niet nodig om een eindeloze lijst te maken, die niet langer dan twee weken overeind blijft.

Deze goede voornemens kunnen ook betrekking hebben op uw professionele wereld. Als ondernemer of bedrijfsleider is het begin van het jaar DE gelegenheid om vooruitgang te boeken in de digitalisering van uw boekhouding, de beste manier om uw activiteit voor dit nieuwe jaar te stimuleren.

Optimaliseer uw stroom van documenten

Elke dag ontvangt u een veelheid aan documenten: ze komen per post, per e-mail of zelfs via Zoomit of een bankapplicatie. Dit zijn facturen, bankafschriften, onkostennotas, enz Om te voorkomen dat u bedolven geraakt onder deze overvloed aan documenten, moet u zich organiseren.

Met twee tools kunt u dit goede voornemen in de praktijk brengen:

met een scan-app op uw telefoon kunt u uw papieren documenten scannen, zoals onkostennotas of facturen die per post zijn ontvangen.

een uitwisselingsplatform stelt u in staat om al deze documenten via 矇矇n kanaal naar uw accountant te verzenden en ze te archiveren.

Dankzij deze tools wordt het beheren van de documentenstroom kinderspel. Uw boekhouding is actueel en u vermijdt tijdrovende en drukke periodes vlak voor de btw-aangifte.

Bekijk onze tutorial over het uploaden van facturen op het uitwisselingsplatform WinBooks Connect.

https://www.youtube.com/watch?v=c42V19RIWzY&t=6s

Stel een boekhoudplanning op

De boekhouding van een bedrijf bestaat uit taken die het hele jaar door moeten worden uitgevoerd en deadlines die moeten worden aangehouden.

De boetes in geval van vertraging kunnen zwaar zijn en het missen van een deadline veronderstelt een goede organisatie om er zeker van te zijn niet te worden overweldigd.

Een goed samenwerkingsplatform biedt u ook een gedeeld tijdschema, zodat u een beeld hebt van wat u als documenten moet bezorgen en wanneer. U wordt begeleid en geleid; opdrachten en taken worden toegewezen aan uw accountant in een agenda die toegankelijk is op het onlineplatform. U krijgt een overzicht van alle wettelijke vervaldata en vermijdt de paniek van belangrijke datums.

Controleer regelmatig uw situatie

Houd een duidelijk beeld van de financi禱le gezondheid van uw bedrijf: de nieuwe online rapportagetools bieden u uw kerncijfers via interactieve dashboards. Een overzicht van de gezondheid van uw activiteiten. Met dit type applicatie hebt u in een oogwenk toegang tot de kerndata van uw boekhouding. U profiteert van een regelmatige monitoring van uw situatie en hebt de mogelijkheid om met een paar klikken uw boekhouding te analyseren.

Dankzij deze slimme kijk op uw cijfers, kunt u de juiste beslissingen nemen voor uw bedrijf.

Met deze drie goede voornemens wordt een verplichte en vervelende last, nuttig voor uw bedrijf.Hiermee kunt u van uw wettelijke boekhoudkundige verplichtingen een kracht en een bron maken voor de ontwikkeling van uw bedrijf, om 2020 in stijl te beginnen!