Ontdek de getuigenissen van onze klanten Lees meer over dit nieuws!

Innovation through experience.

WinBooks

Wie zijn wij?

WinBooks verscheen voor het eerst op de markt van de boekhoud- en beheersoftware in juni 2000, na een aantal jaren van investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Jean-François Cuylits en Pierre Borremans, sinds het begin van hun carrière actief in de softwaresector, hebben altijd één prioriteit gehad: gebruiksvriendelijke oplossingen bieden die de accountant Рklantenrelatie optimaliseren.

Eind 2019 trad WinBooks toe tot de Exact-groep. Samen vormen de twee leveranciers van administratieve software de belangrijkste speler in Belgi√ę. WinBooks werkt onafhankelijk binnen de Exact-groep.

Met meer dan 20.000 actieve klanten, is WinBooks “An Exact Company” een belangrijke speler in de sector van de boekhoud- en beheersoftware in Belgi√ę, evenals in het Groothertogdom Luxemburg.

Wie zijn wij?

Flashback

De boekhoudrevolutie in opmars

WinBooks verschijnt op de markt met een bijzonderheid, waarbij alles in het werk gesteld wordt om een nauwe en rechtstreekse samenwerking tussen de accountant en de onderneming te verzekeren: een realtime boekhouding met de mogelijkheid om correcties aan te brengen en bestanden via internet uit te wisselen.

Het commercieel beheer voegt zich toe aan het gamma van WinBooks 

In dit domein, onderscheidt WinBooks zich opnieuw door een beheeroplossing voor te stellen die zich minutieus aanpast aan de behoeften van elke onderneming dankzij haar talrijke modules, diverse instelbare functies en exclusieve plug-ins.

Virtual Invoice doet zijn intrede

¬ę Inboeken is verleden tijd ¬Ľ. WinBooks stelt een van de eerste digitalisatieoplossingen voor… Virtual Invoice biedt het antwoord op de automatisatie en de herkenning van gescande facturen, evenals hun integratie in uw software.

De nieuwe generatie arriveert

WinBooks brengt zijn eerste WinBooks on Web versie uit. Voortaan, connecteren accountants en klanten zich van overal en op elk moment in hetzelfde dossier… Een belangrijke innovatie.

WinBooks Connect verenigt

WinBooks Connect verenigt … Dit werkelijke uitwisselingsplatform is revolutionair in meer dan een opzicht en verandert grondig de interacties tussen de accountant en zijn klant.

WinBooks View, een klare kijk

Een echt overzicht van de gezondheid van de activiteiten van elk bedrijf beheerd onder WinBooks. VIEW wordt een echte assistent voor zowel de accountant als voor de ondernemers.

 De automatisatie 

De automatisatie van de boekhouding is een onvermijdelijke innovatie omdat het 100 % repetitieve processen ondersteunt. WinBooks biedt reeds twee automatiseringstoepassingen voor de boekhouding.

De takenlijst vindt automatisch de verschillende documenten weer die inherent zijn aan elk dossier dat gedigitaliseerd is. De accountant heeft dus onmiddellijk zicht op alle te verwerken documenten. 

De automate-functie voert een aantal taken uit op de achtergrond zonder enige manipulatie van de accountant, zoals het inlezen van verkoopfacturen, CODA-bestanden, het verzenden van gegevens naar een rapportagetool. 

WinBooks treedt toe tot de Exact-groep

Door hun krachten te bundelen vertegenwoordigen WinBooks en Exact de onbetwiste nummer 1 op de Belgische markt.

Voor meer informatie, klik hier.

Enkele cijfers …

2 000
Opgericht in Belgi√ę
+22 000
Verkochte licenties
17x
Meermaals bekroond Fit For the Future Awards
50+
Medewerkers verspreid over Vlaanderen en Walloni√ę