In juni 2000 maakte de markt van boekhoud-en beheersoftware kennis met WinBooks, na meerdere jaren van investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Jean-François Cuylits en Pierre Borremans, sinds het begin van hun carrière actief in de softwaresector, hebben steeds één prioriteit gehad: eenvoudige gebruiksoplossingen voorstellen die de optimalisatie van de relatie Fiduciaire - Klant toelaten. Een principe dat ze nog steeds na al die jaren nastreven en dat voor het blijvend succes van WinBooks zorgt.

De Belgische groep WinBooks is zowel in Vlaanderen als in Wallonië gevestigd, met een gelijke verdeling van de aandelenportefeuille over de twee landsdelen. Met meer dan 20.000 actieve klanten, is WinBooks een belangrijke speler in de sector van de boekhoud-en beheersoftware in België, evenals in het Groothertogdom Luxemburg.


Innovation through experience.

Flashback


 • 2000 - De boekhoudrevolutie in opmars

  WinBooks verschijnt op de markt met een bijzonderheid, waarbij alles in het werk gesteld wordt om een nauwe en rechtstreekse samenwerking tussen de fiduciaire en de onderneming te verzekeren: een real time boekhouding met de mogelijkheid om correcties aan te brengen en bestanden via internet uit te wisselen.

 • 2003 - Het commercieel beheer voegt zich toe aan het WinBooks gamma

  In dit domein, onderscheidt WinBooks zich opnieuw door een beheeroplossing voor te stellen die zich minutieus aanpast aan de behoeften van elke onderneming dankzij haar talrijke modules, diverse instelbare functies en exclusieve plug-ins.

 • 2005 - Virtual Invoice doet zijn intrede

  « Inboeken is verleden tijd ». WinBooks stelt een van de eerste digitalisatieoplossingen voor... Virtual Invoice biedt het antwoord op de automatisatie en de herkenning van gescande facturen, evenals hun integratie in uw software.

 • 2012 – De nieuwe generatie arriveert

  WinBooks brengt zijn eerste WinBooks on Web versie uit. Voortaan, connecteren fiduciaires en klanten zich van overal en op elk moment in hetzelfde dossier... Een belangrijke innovatie.

 • 2015 - WinBooks Connect verenigt

  WinBooks Connect verenigt ... Dit werkelijke uitwisselingsplatform is revolutionair in meer dan een opzicht en verandert grondig de interacties tussen de boekhouder en zijn klant.

 • Vandaag

  WinBooks zorgt ervoor om de behoeften van haar klanten te overtreffen door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. De weg van «alles digitaal» is voortaan een realiteit die aan WinBooks gebruikers toelaat om efficiënt en competitief te blijven in elk van hun business. WinBooks stelt hyperflexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen voor, evenals een service na verkoop en technische ondersteuning van hoog niveau. Het leitmotiv van WinBooks is tijd winnen die elke ondernemer, kmo of fiduciaire zal kunnen investeren in de kernactiviteiten van zijn beroep.

 • 2000

  Opgericht in België

  Meermaals bekroond

  10 x

  Fit for the Future Awards
  Meer dan

  50

  medewerkers verspreid over Vlaanderen en Wallonië
  Meer dan

  20000

  verkochte licenties

  Onze

  Klanten

  • KMO's
  • Fiduciaires
  • Ondernemers
  • Scholen
  • VZW's