Firma

Juni 2000. De markt van boekhoud- en beheersoftware maakt kennis met WinBooks – na vijf jaar investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Het gamma? Programma’s die het dagelijkse boekhoud- en managementbeheer van boekhoudprofessionals, kmo’s en heel kleine ondernemingen vergemakkelijken. Niets nieuws onder de zon? Toch wel. Want met zijn exclusieve functies is WinBooks zijn tijd ver vooruit.

Gaat u  in zee met WinBooks? Dan geniet u van talrijke voordelen. Want met onze softwarepakketten wordt uw boekhouding een fluitje van een cent. De belangrijkste troef? Tijdswinst. In enkele klikken voert u alle taken uit. In realtime! Zo beschikt u op elk moment over uw actuele gegevens. Met andere woorden, met WinBooks zet u een grote stap naar de volledige integratie van uw onderneming in een homogeen, gecentraliseerd, interactief en duurzaam datasysteem. Bovendien heeft WinBooks al wat nodig is geïntegreerd om een nauwe en rechtstreekse samenwerking tussen fiduciaire en onderneming te garanderen.

Gebruiksvriendelijkheid, realtime, integratie en veiligheid

De exclusieve kenmerken van WinBooks werken in uw voordeel. Want onze softwarepakketten zijn dynamisch en bijzonder gebruiksvriendelijk, maar vooral ook eenvoudig in gebruik. Het verschil met de traditionele, rigide boekhoudprogramma’s kan niet groter zijn. Ook de volledige symbiose tussen uw gegevens en de programmafuncties is een sterke troef: al uw documenten zijn meteen in de boekhouding verwerkt. Tot slot geniet u van een absolute vertrouwelijkheid, dankzij de gegevens-encryptie en een uitgekiend beheer van de gebruikerstoegang.

Volledig én gepersonaliseerd

Met het WinBooks-gamma houdt u van a tot z uw boekhouding bij. Ontdek op deze site de toepassingen van onze vier softwarepakketten. Accounting voor de boekhouding en Logistics voor een gepersonaliseerde totaaloplossing voor uw commercieel beheer. Met Virtual Invoice geniet u van de beste automatiseringsoplossing voor de herkenning van uw gescande bedrijfsfacturen, en hun integratie in uw administratie. Tot slot is er WinBooks on Web, het resultaat van een totale make-over van onze softwarepakketten. Hij beantwoordt moeiteloos aan de eisen op het vlak van toegankelijkheid in ruimte/tijd en cloud computing.

Altijd voorsprong

Bij de start lagen we al een lengte voor. En onze WinBooks-softwarepakketten blijven voorsprong nemen en evolueren. Niet toevallig, want onze ingenieurs en informatici doen elk jaar opnieuw ons gamma met nieuwe, pertinente oplossingen boosten.

 

Get a life. Get WinBooks.

“… de voordelen leveren onze klanten alleen maar winst op…”
Philippe Sergent, Lid van het Directiecomité, Financiën, Administratie en ICT-SBB, Boekhoudkantoor met meer dan 18.000 dossiers on WinBooks.
“WinBooks heeft een soort “synoptisch vermogen”: een direct overzicht over het geheel van de middelen van het bedrijf,…”
Mark Tsetich, Algemeen penningmeester, Het Vlaamse Kruis VZW
“… de boekhouding is niet langer een probleem. Het biedt nu puur confort…”
Axel Neefs, Vennoot, Corporate Copyright, Uitgever